Vi Covid-sikrer din betaling

Tryg reserva med Outdoor Italia

Mange tøver i øjeblikket med at bestille deres rejser, fordi de frygter at de vil miste deres depositum på grund af Covid.

Hos Outdoor Italy Covid Sikrer vi nu alle rejser, så du kan være sikker på at få pengene retur, hvis myndighedernes restriktioner pludselig forhindringer dig i at rejse.

Derfor kan du frit booke din rejse i deseado om, at du får alle penge return, hvis du på selve afrejsedagen er forhindret i at komme frem til målet på grund af officielle rejserestriktioner. Dem kan du finde su på Ministerios Udenrig hjemmeside.

Begrænset en 2021

Mange planlægger i øjeblikket deres rejser para 2021 y vi forventer, y der vil være stor efterspørgsel på pladser i hytterne langs de vandreruter, vi tilbyder vores gæster i 2021. Samtidig gør kravene til social distanciaring, and antallet of dobbeltværels er er begrænset.

Covid Sikringen gælder para rejser hasta og med 2021, y los understreges, en Covid Sikring kun er gældende, hvis du er forhindret afrejse på selve afrejsedagen.

Som kunde hos Outdoor Italy er du naturligvis også dækket af Rejsegarantifonden. Læs mere om, hvad Rejsegarantifonden dækker su.

sobre el autor

foto-cliente-1
Ben Holst

Comentarios

Deja una respuesta