Vi Covid-sikrer din betaling

Prova a prenotare con Outdoor Italia

Mange tøver i øjeblikket med at bestille deres rejser, fordi de frygter at de vil miste deres depositum på grund af Covid.

Hos Outdoor Italy Covid Sikrer vi nu alle rejser, så du kan være sikker på at få pengene retur, hvis myndighedernes restriktioner pludselig forhindinger dig i at rejse.

Derfor kan du frit booke din rejse i vished om, at du får alle penge retur, hvis du på selve afrejsedagen er forhindret i at komme frem til målet på grund af officielle rejserestriktioner. Dem kan du trovarla på Ministeri Udenrigs hjemmeside.

Begrænset plads nel 2021

Mange planlægger i øjeblikket deres rejser for 2021 e vi forventer, at der vil være stor efterspørgsel på pladser i hytterne langs de vandreruter, vi tilbyder vores gæster i 2021. Samtidig gør kravene til social distancering, at antallet af dobbeltværelser er begrænset.

Covid Sikringen gælder for rejser til og med 2021, og det understreges, at Covid Sikring kun er gældende, hvis du er forhindret afrejse på selve afrejsedagen.

Som kunde hos Outdoor Italia er du naturligvis også dækket af Rejsegarantifonden. Læs mere om, hvad Rejsegarantifonden dækker suo.

Informazioni sull'autore

cliente-foto-1
Ben Holst

Commenti

Lascia un commento