Vi Covid-sikrer din betaling

Versuchen Sie, bei Outdoor Italy zu buchen

Mange tover i øjeblikket med at bestille deres rejser, fordi de frygter at de vil miste deres depositum på grund af Covid.

Hos Outdoor Italy Covid Sikrer vi nu alle rejser, så du kan være sikker på and få pengene retur, hvis myndighedernes restriktioner pludselig forhindringer dig i at rejse.

Derfor kan du frit booke din rejse i visished om, at du får alle penge retur, hvis du på selve afrejsedagen er forhindret i at komme frem til målet på grund af officielle rejserestriktioner. Dem kan du find her på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Startplatz im Jahr 2021

Mange planlægger i øjeblikket deres rejser for 2021 og vi forventer, at der vil være stor efterspørgsel på pladser i hytterne langs de vandreruter, vi tilbyder vores gæster i 2021. Samtidig gør kravene til social distancering, at antallet af dobbeltværelsnerset er.

Covid Sikringen gælder for rejser til og med 2021, og det understreges, at Covid Sikring kun er gældende, hvis du er forhindret afrejse på selve afrejsedagen.

Som kunde hos Outdoor Italy er du naturligvis også dækket af Rejsegarantifonden. Læs mere om, hvad Rejsegarantifonden dækker Sie.

Über den Autor

Kundenfoto-1
Ben Holst

Kommentare

Schreibe einen Kommentar