Hvilken vandretur skal du vælge?

I vores udvalg af vandreture i de italienske alper er der mulighed for eventyr til alle niveauer og generationer.

Famille

Rejser du med familien, er vores vandretur ved Gardasøen og Monte Baldo en helt oplagt destination. Ruten er ikke pour krævende pour de små fødder, og der er god balance mellem vandring og andre aktiviteter på vejen.

Vores nyåbnede rute i Ayasdalen er også perfekt for familier, og for dem, der måske vandrer i bjerge for første gang. Terrænet i Ayas er skånsomt, men man får stadig en stor bjergoplevelse ud af turen. Eksempelvis udsigt til både Matterhorn og Monte Rosa!

Meilleures ventes

Lysdalen ved siden af Ayas er vores best-seller, og det er der mange grunde til: Vi har lavet en tur, der kombinerer vandring gennem det smukkeste landskab, du kan forestille dig, med overnatning i de absolut bedste hytter på vejen – her er komfort og madoplevelserne helt i top.

Vandreturene i Ayasdalen og Lysdalen er begge inkl. bagagetransport og indkvartering i dobbeltværelser – derfor er prisen også ret unik.

Svær à slå

Dolomitterne er selvfølgelig en populær destination og her er flere muligheder for at vælge forskellige distancer og sværhedsgrader. Oplev den berømte Alta Via 1 på egne fødder og spis frokost med Tre Cime i baggrunden – den er svært at slå. Men forvent en lidt højere pris.

Hjertet af Ligurien

Og så er der ikke mindst Ligurien, der er perfekt til den forlængede week-end. Her går du mellem små bjergbyer, spiser fantastisk og kommer helt ind i hjertet af den liguriske bjergkultur.

Et godt råd

Planlægger du en vandretur til sommer, så bestil hellere nu. Der bliver rift om pladsen i hytterne, særligt i juli og august.

à propos de l'auteur

photo-client-1
Ben Holst

commentaires

Laisser un commentaire