Hvilken vandretur skal du vælge?

I vores udvalg af vandreture i de italienske alper er der mulighed for eventyr til alle niveauer og generationer.

Familien

Rejser du med familien, vores vandretur ved Gardasøen og Monte Baldo en helt oplagt destination. Ruten er ikke for krævende for de små fødder, og der er god balance mellem vandring og andre activeiteter på vejen.

Vores nyåbnede rute i Ayasdalen ist også perfekt for familyr, og for dem, der måske vandrer i bjerge for første gang. Terrænet i Ayas er skånsomt, men man får stadig en stor bjergoplevelse ud af turen. Hören Sie sich das Matterhorn und den Monte Rosa an!

Bestseller

Lysdalen ved siden af Ayas er vores bestseller, og det er der mange grunde til: Vi har lavet en tur, der kombinerer vandring gennem det smukkeste landskab, du kan forestille dig, med overnatning i de absolut bedste hytter på vejen – her er komfort og madoplevelserne half i top.

Vandreturene i Ayasdalen og Lysdalen er begge inkl. bagagetransport og indkvartering i dobbeltværelser – derfor er prisen også ret unik.

Svær bei slå

Dolomitterne ist selvfølgelig en populær destination og her flere muligheder for at vælge forskellige distancer og sværhedsgrader. Oplev den berømte Alta Via 1 på egne fødder og spis frokost med Tre Cime i baggrunden – den er svært at slå. Männer forvent en lidt højere pris.

Hjertet af Ligurien

Og så er der ikke mindst Ligurien, der er perfekt til den forlængede weekend. Her går du mellem små bjergbyer, spiser fantastisk og kommer helt ind i hjertet af den liguriske bjergkultur.

Et godt rad

Planlægger du en vandretur til sommer, så bestil heller nu. Der bliver rift om pladsen i hytterne, særligt i juli og august.

Über den Autor

Kundenfoto-1
Ben Holst

Kommentare

Schreibe einen Kommentar